Syksy on pyörähtänyt kunnolla käyntiin. Liiga alkoi syyskuussa. Joukkueellamme on 2 peliryhmää, ja poika pelaa pääasiassa toisessa, mutta kutsutaan välillä toiseenkin. Joskus voi olla kaksi peliä samana päivänä.

Tapahtumia oli pojalle syyskuussa tarjolla yhteensä 19. Näistä jäätreenejä oli 12, joista poika oli mukana 10:ssä. Hänet oli valittu kokoonpanoon 7 peliin (yksi harkkapeli, muut liigaa), joista yhteen hän ei päässyt.

Kuukausimaksu: 150 euroa

Varustehankinnat: 271,80 euroa, johon koostuu seuraavista (kaikki ostettu uutena urheiluliikkeistä):

- maila 149 euroa

- hartiasuojat 99,90 euroa

- toiset kompressiosukat 17,90 euroa

- erkkaa eli mailateippiä 5 euroa

Varustehuolto: terotus x 2, yht. 18 euroa (joukkueen huoltajat terottavat kyllä luistimia ilmaiseksi joukkueen omalla koneella, mutta aina ei oltu paikalla silloin kun terotus olisi ollut tarjolla.) 

Ajokilometrit  omalla autolla yht. 683 km

- 11 ajoa kotihallille 11,5 km:n päähän, yht 253 km (näistä tapahtumista 9 oli harkkoja ja 2 kotipelejä)

- 4 ajoa vierashalleille: 430,26 km

(yhteen harkkaan poika meni toisen perheen kyydissä, joten siinä jäi yksi ajokerta pois; pari kertaa ollaan vuorostamme haettu/viety joukkuekaveri, mutta näitä koukkauksia ei ole laskettu kilometreihin) 

Muut kulut: halleilta ostettu kahvia, kaakaota tai virvoitusjuomia, joskus jokin pulla, yhteensä noin 30 euroa. Koitamme kylläkin välttää limpparien ym. "sokerilitkujen" ostelua pelaajapojallemme.

Tulot: Pieniksi käyneet pelipaidat (2 kpl) myyty nuoremman ikäluokan pelaajalle hintaan 50 euroa ja kahdet vanhat luistimet myyty Facebook-kirpputorin kautta hintaan 10 euroa/pari . Tulopuolelle kertyi siis yhteensä 70 euroa.

Syyskuun kulut (joista poistettu "tulot"): 399,80 euroa. - Itse asiassa ei tunnu paljolta, kun ajattelee miten paljon tunteja on tämän harrastuksen parissa syyskuussa vietetty! Ajokilometrejä kertyi sen sijaan aika paljon (683 km), mihin vaikutti eniten pari vieraspeliä pitemmän ajomatkan päässä.