Joukkueen oheistreenit (jumppaa, jalkapalloa, juoksua jne.) alkoivat jo heinäkuussa noin kuukauden kesätauon jälkeen mutta olimme poissa Helsingistä pitkään. Lisäksi koulun alettua poika oli flunssan takia pois useammista treeneistä. Aikaisiin treeneihin (esim. klo 16.15 alkavat) ei ehdi, jos koulu loppuu vasta klo 16.00. Treenejä olisi siis ollut tarjolla elokuussa paljon enemmän kuin missä poika elokuussa kävi. Lisäksi joukkueella oli yksi (vieras)harkkapeli, jonka kokoonpanoon poika ei kuitenkaan kuulunut.

Kuukausimaksu (elokuu): 130 euroa (syyskuusta lähtien tämä tulee kuitenkin olemaan 150 euroa)

Lisenssi eli pelipassi: 89 euroa (sisältää tapaturmavakuutuksen eli Sporttiturvan, 45 euroa; vakuutusosa ei ole pakollinen jos on erillinen oma tapaturmavakuutus)

Varustehankinnat:

- uudet pelipaidat 120 euroa (nämä tilattiin porukalla jo kesän aikana; vanhat, pieniksi käyneet voidaan myydä seuran nuoremmille ikäryhmille noin puoleen hintaan)

- pelihousut 99,90 euroa pieniksi käyneiden tilalle, urheiluvaateliikkeestä

- kompressiosukat 9,90 euroa, urheiluvaateliikkeestä

- vahanauhat luistimiin 4,50 euroa, urheiluvaateliikkeestä

- sisäpelikengät 6 euroa (ostin Facebook-kirpparilta; näitä tarvitaan harvoin, ja voivat jäädä pieniksi nopeasti)

Varustehuolto: 

-  mm. uusi ruuvi kypärään, luistinten venytystä (hankasivat jalkoja tietystä kohdasta) ja terotusta yht. 20 euroa

Ajokilometrit yhteensä 283,2 km, sisältäen seuraavat:

- 4 x oheistreenit 11 km:n päässä (11 x 8 km =  88 km (tosiasiassa kerran poika meni toisen perheen kyydissä ja minä vuorostani kuljetin parilla kerralla myös muita poikia, mistä tuli kiertelyä sinne tänne)

- 4 x jäätreenit kotihallilla (8 x 11,5 km) = 91,2 km

- 2 x luistinten huollon takia ajettu erikoisliikkeeseen kauemmaksi, jonne matkaa yhteen suuntaan 26 km, ajokilometrejä ( 26 x 4) = 104 km. - Muut yllä mainitut varustehankinnat tehty kodin lähellä (ja hallimatkan varrella) olevassa ostoskeskuksessa, joten niiden kilometrejä on ole erikseen laskenut.

Tulot : vanhat pelihousut myyty Facebook-kirpparin kautta lähellä asuvalle perheelle 5 eurolla. Tarkoitus oli saada ne nurkista pois, joten myin halvalla.

Jääkiekkokulut yhteensä elokuussa 2017: 453,40 euroa (+ ajokilometrien bensa)